De nieuwe Microcar M.Go

vanaf € 11.495

Maximale ruimte en een hoge instap.

De binnenruimte voor bestuurder en passagier is royaal.
Het nieuwe dashbord met vele opbergvakken, verleent de M.Go een superieure uitstraling.
Dankzij de breedte, hoogte en lengte voor de benen zit u comfortabel en geniet u ten volle.

In de Microcar M.Go krijgt u heel veel hoofd- en been ruimte. Hiermee stapt u makkelijk in en uit. De hoge zit zorgt ook voor een goed zicht rondom.
De Microcar M.Go heeft de grootste laadruimte in zijn klasse met een zeer lage laadvloer zonder tildrempel. Uw boodschappen, rollator of zelfs rolstoel gaan makkelijk mee.
Met de vernieuwingen in het interieur is ook de ruimte toegenomen. Hierdoor kunnen ook lange mensen heel goed zitten in de Microcar M.Go.
Voor maximaal rijcomfort kunt u de stille DCI motor bestellen, de beste motor die voor brommobielen beschikbaar is.Download brochure

Special editions

(Zolang de voorraad strekt)

MGO6 Plus Bleu NuitMGO6 Plus Bleu Nuit

Plus

vanaf € 11.995

Bleu ReefBleu Reef

Plus Sun

vanaf € 14.495

BronzeBronze

X Sun

vanaf € 15.795

mgo6-koffermgo6-koffer

Ruimte

Dankzij de verlengde laadvloer beschikt u over nog meer ruimte. De achterklep gaat heel hoog open, door de lage laadvloer kunt u alle spullen eenvoudig inladen.

Doordacht

De stoelhoezen eenvoudig afritsen en wassen.
Handig in onderhoud en gebruik, maakt het leven nog aangenamer!

Alle M.Go uitvoeringen

MGO6 Initial Blanc GlacierMGO6 Initial Blanc Glacier

White

vanaf € 11.495

MGO6 Plus Bleu NuitMGO6 Plus Bleu Nuit

Plus

vanaf € 11.995

MGO6 X Blanc NacréMGO6 X Blanc Nacré

X

vanaf € 13.595

Opties

Kleuren

Blanc-GlacierBlanc-Glacier

Ijswit

Blanc-NacreBlanc-Nacre

Metaal wit

Gris-MineralGris-Mineral

Mineral grijs

BronzeBronze

Brons

Bleu-NuitBleu-Nuit

Nacht blauw

Bleu-ReefBleu-Reef

Reef blauw

Rouge-ToledoRouge-Toledo

Toledo rood

Lombardini DCI

Revolution smartdrive technologie

Motor met electronische directe injectie, verzekert een onverstoorbaar comfort. Stiller, zachter en minder vibraties omschrijven hem het best.
(in optie)

mgo4-dci-motormgo4-dci-motor

Voorzijde detailVoorzijde detail

Vernieuwend design

Met de nieuwe zwarte lichten, omlijst met chroom en de honinggraat grill verwerkt in de motorkap, oogt de M.Go nog aantrekkelijker en op en top hedendaags.

Eigenschappen

Het belangrijkste kenmerk van de Microcar M.Go is de grote binnenruimte. De als optie leverbare airbag zorgt voor extra veiligheid. Het moderne remsysteem met schijfremmen rondom zorgt voor maximale veiligheid en een korte remweg. Parkeren wordt eenvoudig met de optionele achteruitrijcamera. De meeste modellen zijn daarnaast uitgerust met parkeersensoren achter, elektrische raambediening, privacy glas, centrale deurvergrendeling etc.

DCI motor, eenvoudig parkeren

Eenvoudig parkeren, dat wilt u toch ook? Dat is nu mogelijk dankzij de unieke DCI motor van Microcar. Met het loslaten van de rem kunt u eenvoudig en rustig manoeuvreren. Hierdoor wordt in- en uitparkeren heel eenvoudig. De unieke DCI motor is een krachtige en vooral stille motor waardoor u comfortabel rijdt.

Versies

De Microcar M.Go is verkrijgbaar in drie verschillende versies. De Plus Sun is een klassieke wagen waar standaard airco in zit. De Initial is ook een klassiek model, maar beschikt niet standaard over airco en is alleen verkrijgbaar in het ijswit. De Plus is daarentegen wel verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, de X is verkrijgbaar in 4 kleuren. De X behoort tot de wat stoerdere modellen. Deze wagens hebben diverse zwarte lijsten die zijn bevestigd op de bumpers, schermen en portieren.

Microcar M.Go kopen?

Wij hebben een groot dealernetwerk door heel België, waar je terechtkunt voor het kopen van een Microcar M.Go. Wil je zelf ervaren hoe deze wagen rijdt? Dan raden we je aan om een bezoekje te brengen aan één van de dealers bij jou in de buurt.

Mogelijkheden

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden van de Microcar M.Go? De diverse opties maken het mogelijk om deze brommobiel naar u wens samen te stellen. Wilt u een proefrit maken in deze brommobiel of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat.

Meer weten over de Microcar M.Go?