Over ons

Garage Topcars is zijn naam waardig, reeds geruime jaren geeft garage Ceyssens bvba een uitstekende service aan zijn klanten. Je kunt bij ons terecht voor alle reparaties, van onderhoudswerken en motorpech tot ongevalschade. Garage Ceyssens is al actief sinds 1964.

Naast de jarenlange ervaring op het gebied van auto’s, beschikken wij over zeer ruime kennis van brommobielen. Wij zijn officieel verdeler van Ligier. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte brommobielen kun je ook bij ons terecht voor het al het onderhoud en reparaties.

Onze carrosserie afdeling is erkend door diverse verzekeringsinstellingen en een vervangwagen of depanage dienst behoren uiteraard ook tot ons dienstenpakket. Bij Garage Ceyssens mag je de ultieme service verwachten.

Ligier brommobiel

De Ligier Group is al 33 jaar de officiële importeur van Ligier brommobielen. In de showroom van Garage Ceyssens in Bree kun je kennis maken met de verschillende modellen, zodat jij je optimaal kunt oriënteren op het aanbod. Ben je ouder dan 16, dan bieden wij ook voor jou de perfecte oplossing. Kies je voor Garage Ceyssens dan profiteer je van diverse voordelen; je kunt onbezorgd en voor een vast bedrag per maand een nieuwe brommobiel rijden, waarbij alle kosten zoals afschrijving, rente en onderhoud al zijn inbegrepen. We regelen ook direct een all-risk verzekering. Je komt dus voor geen enkele verrassing te staan en maakt daarom met Garage Ceyssens een verstandige keuze.

Meer over Ligier

Maak eens vrijblijvend kennis met de vele mogelijkheden van brommobielen bij Garage Ceyssens. Ze zijn zeer geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar, die in het bezit zijn van een bromfietsrijbewijs, maar daarnaast ook ideaal als tweede autootje voor senioren. Eigenlijk is de Ligier brommobiel geschikt voor bijna iedereen!

Contactgegevens van Garage Ceyssens

Kijk eens rond op onze website. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vind je op onze contactpagina. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom aan het Itterplein 10 in Bree. De koffie (en thee) staat bij ons altijd klaar en wij nodigen je van harte uit om jouw persoonlijke wensen te bespreken.

Bezoekadres

Itterplein 10 B
3960 Bree
Telefoon :+32 (0)89 - 864061
Email : jos@ceyssens.be

IMG_9179
IMG_9190